• Hoogwaardige kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Veilig: Nederlandse en Europese kwaliteits- en veiligheidseisen
  • Snelle levering: uw werkplaatskraan vaak al binnen 3 weken geleverd

Disclaimer

Disclaimer voor www.hijsenenzo.nl

 

Hijsenenzo.nl (kamer van koophandel 69537232) hierna te noemen hijsenenzo.nl, veleent u hierbij toegang tot www.hijsenenzo.nl en nodigt u uit het aangebodene af te nemen.

Hijsenenzo.nl behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

 

Beperkte aansprakelijkheid

Hijsenenzo.nl spant zich in om de inhoud van www.hijsenenzo.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op www.hijsenenzo.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van hijsenenzo.nl.

In het bijzonder zijn alle prijzen op www.hijsenenzo.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Voor op www.hijsenenzo.nl opgenomen hyperlinks naar websties of diensten van derden kan hijsenenzo.nl nimmer aansprakelijk worden gesteld.

 

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij hijsenenzo.nl.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van hijsenenzo.nl, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

 

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »