Klantenservice

Contact

Openingstijden klantenservice

Maandag: 08:00 - 17:30 uur
Dinsdag: 08:00 - 17:30 uur
Woensdag: 08:00 - 17:30 uur
Donderdag: 08:00 - 17:30 uur
Vrijdag: 08:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 09:00 - 16:30 uur
Zondag: Gesloten

 

Hijsenenzo.nl

Afhaaladres:
Van der Waalsweg 34
3241 ME Middelharnis
Nederland

Neem contact op

 

  • Hijsenenzo.nl is al meer dan 10 jaar dé specialist in hef- en hijsmiddelen
  • Ruime voorraad hijsgereedschappen en hefmiddelen
  • Maatwerk producten mogelijk
  • Levering inclusief veiligheidscertificaten en jaarlijkse keuring mogelijk
 

Hijsenenzo.nl is succesvol als u klant van ons wordt, bent en blijft. Snel en makkelijk zaken doen is de wijze waarop hijsenenzo.nl graag met u werkt.

Onze klanten geven aan dat onze bereikbaarheid, hoe wij omgaan met bezorgen, afhalen en bezorgkosten, de veiligheid van betalen en hoe je kan ruilen, retourneren en annuleren bij hijsenenzo.nl maken dat zij dagelijks voor ons kiezen.

Wilt u al onze algemene voorwaarden lezen, dan vindt u deze hier.

 

Bereikbaarheid:

Hijsenenzo.nl is op 010 260 0460 / [email protected] of via de chat (LINK) voor u bereikbaar voor al uw vragen, bestellingen of opmerkingen. Bij voorkeur nemen wij dezelfde dag telefonisch contact met u op,  anders stuurt hijsenenzo.nl u binnen 1 werkdag een reactie per e-mail. Hijsenenzo.nl is telefonisch bereikbaar van :

  • Maandag tot vrijdag : 08:00 – 17:30 en
  • Zaterdag : 09:00 – 16:30

 

Bezorgen, afhalen en bezorgkosten:

Hijsenenzo.nl bezorgt van maandag tot en met zaterdag en op afspraak op ieder adres in Nederland en België. Bestellingen uit voorraad worden de volgende werkdag of op afspraak bij u bezorgd. Indien hijsenenzo.nl niet uit voorraad kan leveren spreken wij een bezorgmoment met u af.

Afhalen in ons magazijn kan op afspraak. Het magazijn van hijsenenzo.nl is gevestigd op de van der Waalsweg 34,3241 ME, Middelharnis (NL).  Indien u uw bestelling zelf afhaalt, betaalt u geen bezorgkosten.

Hijsenenzo.nl streeft naar zo laag mogelijke bezorgkosten en maakt voor u tijdens de bestelling volledig transparant wat deze bezorgkosten voor uw order zijn. Op deze wijze kunt u zelf het beste besluit nemen om uw bestelling te laten bezorgen of zelf af te halen in ons magazijn.

 

De veiligheid van betalen:

Bij hijsenenzo.nl betaalt u uw aankopen op een veilige manier in onze webwinkel via paypal, met alle banken via ideal, automatische incasso of vooruit met een bankoverschrijving. Terugkerende zakelijke klanten kunnen betalen op rekening, 14 dagen na factuur datum.

Alleen bij speciaal voor u geproduceerde maatwerkoplossingen dient bij bestelling 50 % vooruit betaald te worden.

 

Ruilen, retourneren en annuleren*

Wilt u uw geleverde bestelling ruilen voor een ander hef- en hijsmiddel dan kan dit tot 14 dagen na aflevering. Uw bestelling dient dan niet gebruikt, onbeschadigd en verpakt te zijn in de originele verpakking inclusief bijbehorende documentatie. Na ontvangst van het originele artikel stuurt hijsenezo.nl uw vervangende hef- en hijsmiddelen direct op en betaalt u alleen het eventuele verschil in de aankoopprijs van het hijs- en hefmiddel en de bezorgkosten.

Wilt u uw geleverde bestelling om wat voor reden retourneren dan kan dit bij hijsenenzo.nl tot 14 dagen na aflevering. Uw bestelling dient dan niet gebruikt, onbeschadigd en verpakt te zijn in de originele verpakking inclusief bijbehorende documentatie. Na ontvangst van het originele artikel,  stort hijsenenzo.nl binnen 1 werkdag het door u betaalde bedrag voor het product terug of ontvangt u van ons een creditfactuur. In dit geval betaalt u alleen de bezorgkosten en de kosten voor de retourzending.

Wilt u uw bestelling annuleren dan kan dat kosteloos bij hijsenenzo.nl voor al onze hef- en hijsmiddelen totdat uw bestelling aan u verzonden wordt.

*   Maatwerk hef- en hijsmiddelen kunt annuleren tot het moment van goedkeuring van de definitieve ontwerpen, voor ruilen en retourneren maakt hijsenenzo.nl specifieke afspraken met u afhankelijk van het maatwerkproduct.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »