• Hoogwaardige kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Veilig: Nederlandse en Europese kwaliteits- en veiligheidseisen
  • Snelle levering: uw werkplaatskraan vaak al binnen 3 weken geleverd

Stroomtoevoer elektrische takels

Bestel stroomtoevoer systeem eenvoudig online

Bestel eenvoudig alle onderdelen om uw elektrische kettingtakel van stroom te voorzien: bestel een compleet c-rail stroomtoevoersysteem of bestel losse componenten zoals vlakkabels, vlakkabelwagens en railverbinders.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste onderdelen? Onze klantenservice geeft u graag advies: neem contact op.

Uitgelicht

Min: €0 Max: €650

Wat heb ik nodig om de kettingtakel van stroom te voorzien?

Een werkplaatskraan heeft een metalen balk met bijvoorbeeld een IPE- of HEA-profiel, waar de elektrische kettingtakel aan de duwloopkat of elektrische loopkat wordt bevestigd. Bij de elektrische takel bestelt u eenvoudig een compleet c-rail pakket, zodat de takel zich heen en weer kan bewegen. Om de kettingtakel van stroom te voorzien, heeft u de volgende onderdelen nodig:

Compleet stroomtoevoer systeem

Vaak is het eenvoudiger om direct een compleet stroomtoevoer systeem te bestellen. U ontvangt alle benodigde onderdelen om de takel aan te sluiten op het stroomnet. Ook weet u zeker dat de onderdelen goed op elkaar aansluiten.

Bestel het c-rail stroomtoevoer systeem hier >

Stroomtoevoer voor werkplaatskranen

Onze stroomtoevoer systemen zijn geschikt voor kolomzwenkkranen, wandzwenkkranen en portaalkranen. Als u ook een nieuwe werkplaatskraan koopt, kunt u kiezen voor levering inclusief montage. Door direct alle stroomtoevoer onderdelen bij te bestellen, kunnen onze monteurs ook direct het stroomtoevoer systeem aansluiten. Bekijk onze werkplaatskranen:

Advies nodig?

Heeft u vragen over het aansluiten van een elektrische kettingtakel op een werkplaatskraan? Neem contact op met onze technisch specialisten. We helpen u graag verder. Onze klantenservice is van maandag tot en met zaterdag beschikbaar voor al uw vragen:

Openingstijden klantenservice

Maandag: 08:00 – 17:30 uur
Dinsdag: 08:00 – 17:30 uur
Woensdag: 08:00 – 17:30 uur
Donderdag: 08:00 – 17:30 uur
Vrijdag: 08:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 09:00 – 16:30 uur
Zondag: Gesloten

  • Deskundig advies
  • Binnen 24 uur offerte op maat

Afhalen bij ons magazijn

Op afspraak is het mogelijk om de bestelling af te halen bij ons magazijn in Middelharnis (Zuid-Holland). U vindt ons magazijn aan de Van der Waalsweg 34.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »