• Hoogwaardige kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Veilig: Nederlandse en Europese kwaliteits- en veiligheidseisen
  • Snelle levering: uw werkplaatskraan vaak al binnen 3 weken geleverd

Hijsketting concept

Veiligheid op de werkvloer is essentieel. Het is belangrijk dat u de juiste middelen inzet. Kies daarom voor een hijsketting van Hijsenenzo.nl. Onze hijskettingen voldoen aan strenge eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Ze zijn ontworpen volgens de meest recente NEN-normen. In ons assortiment vindt u diverse grade 80 en grade 100 hijskettingen, geschikt voor lasten tot 21 ton.

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Draagcapaciteit tot ruim 21 ton
  • Inclusief veiligheidscertificaten 

 

Aanbod hijskettingen

ASSORTIMENT

Hijsketting kopen

Bij Hijsenenzo.nl koopt u zeer eenvoudig en snel online de gewenste hijsketting. Houdt u hierbij rekening met de benodigde draagcapaciteit van de hijsketting. De maximale draagkracht van onze hijskettingen vindt u in de producttitels en op de losse productpagina’s. Klik op onze producten om alle productspecificaties te bekijken om te zien of hij voldoet aan uw wensen. Heeft u een geschikt hijsketting gevonden? Selecteer dan de gewenste draagcapaciteit, lengte en haaksoort en voeg de hijsketting toe aan uw winkelmand. Om de verzendkosten te bereken, vult u uw postcode in. Voer vervolgens uw gegevens in en betaal eenvoudig via iDEAL om uw bestelling af te ronden. Het is ook mogelijk om achteraf te betalen. Nadat u de betaling voldaan heeft, ontvangt u een bevestigingsmail.

Komt u er niet uit of heeft u vragen over onze hijskettingen? Neem dan contact op met een van onze deskundigen. We geven u graag persoonlijk advies en beantwoorden al uw vragen.

Hijsketting 2 sprong

We beschikken over vele hijsmiddelen, voorzien van twee stalen kettingen met haak. Deze noemen we ook wel een hijsketting 2 sprong. Deze hijsketting zorgt voor meer balans tijdens het hijsen van zware voertuigen en objecten, waardoor u bent verzekerd van een veilige manier van werken. Hijskettingen met 2-sprongssamenstelling produceren we zowel met grade 80 als grade 100 componenten. Grade 100 componenten zorgen door een sterkere staalsoort voor een verhoging van de maximale draagcapaciteit.

Hijsketting 4 sprong

Onze hijsketting 4 sprong is speciaal ontwikkeld om veilig, betrouwbaar en snel extra zware objecten te hijsen. Dit type bestaat uit vier kettingen met ieder een haak, waardoor u zeer flexibel te werk gaat. Ook de hijsketting 4 sprong bieden we aan met componenten. Op die manier vindt u altijd een geschikte hijsketting.

Hijsketting keuren

De veiligheid van uw werknemers en uzelf staat te allen tijde op de eerste plaats. Daarom leveren we alle hijskettingen inclusief veiligheidscertificaten, waardoor u bent verzekerd van een veilige werkomgeving. Om ook in de toekomst zeker te zijn van veiligheid op de werkvloer, is het belangrijk om uw hijskettingen regelmatig te laten keuren. Deze keuringen verzorgen onze deskundigen graag voor u. Nadat we uw hijskettingen hebben gekeurd, voldoet hij weer aan alle veiligheidseisen. Naast hijskettingen verzorgen we ook de jaarlijkse keuringen voor alle overige hijsmiddelen, zoals kolomzwenkkranen, portaalkranen, elektrische takels en alle andere werkplaatskranen.

Vraag? Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onze hijskettingen of heeft u behoefte aan persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op via 010 260 0460 of stuur een mail naar [email protected]. We nemen binnen 24 uur telefonisch contact met u op.

Openingstijden klantenservice

Maandag: 08:00 – 17:30 uur
Dinsdag: 08:00 – 17:30 uur
Woensdag: 08:00 – 17:30 uur
Donderdag: 08:00 – 17:30 uur
Vrijdag: 08:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 09:00 – 16:30 uur
Zondag: Gesloten

Hijsketting afhalen

Uiteraard is het ook mogelijk om uw nieuwe hijskettingen bij ons af te halen. We beschikken over een zeer ruim magazijn aan de Van der Waalsweg 34 in Middelharnis. Maak hiervoor eerst een afspraak.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »