• Hoogwaardige kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Veilig: Nederlandse en Europese kwaliteits- en veiligheidseisen
  • Snelle levering: uw werkplaatskraan vaak al binnen 3 weken geleverd

Loopkat

Bent u opzoek naar een aangedreven loopkat om aan uw hijsbalk te bevestigen? We beschikken over een ruim aanbod loopkatten waarmee u eenvoudig werklasten tot wel 10 ton uitvoert. Als dé specialist in hef- en hijsmiddelen verzekeren we u van volledige veiligheid tijdens uw werkzaamheden. Alle loopkatten zijn veelvuldig getest en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Een loopkat kopen bij Hijsenenzo.nl kent nog meer voordelen:

Ruim aanbod loopkatten

Ons ruime assortiment loopkatten bestaat uit duwloopkatten en loopkatten met takel.

Hiermee takelt u eenvoudig machines en andere zware goederen met een draaglast tot wel 10 ton. Zo vindt u bij ons altijd een loopkat die voldoet aan al uw wensen en behoeften.

 

Uitgelicht

Min: €0 Max: €250

Loopkat kopen

Een loopkat kopen bij Hijsenenzo.nl is zeer eenvoudig en snel. Al onze loopkatten zijn voorzien van productspecificaties, waardoor u eenvoudig controleert of de duwloopkat aan al uw wensen voldoet. Heeft u een geschikte loopkat gevonden? Selecteer dan de gewenste draagcapaciteit en voeg het model toe aan uw persoonlijke winkelmand. Vul vervolgens uw postcode in en de verzendkosten worden automatisch berekend. Rond uw bestelling af door uw persoonlijke gegevens in te voeren en de betaling te voldoen via iDEAL. Achteraf betalen is ook een mogelijkheid. U ontvangt een bevestigingsmail met daarin een overzicht van uw bestelling.

Heeft u vragen over onze loopkatten of heeft u behoefte een persoonlijk advies van onze professionals? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.

Heeft u vragen over onze loopkatten of heeft u behoefte een persoonlijk advies van onze professionals? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.

Wat is een loopkat?

Een loopkat is een metalen onderdeel dat u bevestigd aan een hijsbalk van bijvoorbeeld een kolomzwenkkraan, portaalkraan of wandzwenkkraan. Het onderdeel is voorzien van een lus of haak waardoor u eenvoudig een handtakel of lier bevestigd. Deze takel maakt u vervolgens vast aan zware goederen die u wilt verplaatsen. De 4 ingebouwde wielen van een loopkat zorgen ervoor dat u de zware goederen eenvoudig verplaatst over de hijsbalk.

Een loopkat onderhouden

We leveren alle loopkatten inclusief veiligheidscertificaten, waardoor u verzekerd bent van maximale veiligheid. Om de kans op ongelukken te minimaliseren en de veiligheid te waarborgen, bieden we periodieke controles aan. Dit zijn jaarlijkse keuringen waarbij we de hijs- en hefmiddelen opnieuw controleren op veiligheid.

Overige hijsmiddelen

Naast loopkatten beschikken we over nog veel meer hef- en hijsmiddelen, zoals elektrische takels, werkplaatskranen, hijsjukken en pompwagens. Bij Hijsenenzo.nl vindt u alle benodigdheden om zware machines en andere goederen eenvoudig te verplaatsen.

Vragen? Neem contact op

Heeft u vragen over onze loopkatten of heeft u persoonlijk advies van een professional nodig? Neem dan contact met ons op via 010 260 0460 of stuur een e-mail naar [email protected]. Onze professionals staan van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:30 uur en op zaterdag van 09:00 tot 16:30 uur voor u klaar.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »